DC12V Pemanasan Hujan Panyisihan Hotspot, Mobil Wainer Treuk

Katerangan Singkat:

EADY TO USE - Panutupan Pamanasan Héueuk terus-terusan. Ngan pasangkeun kana roko 12v mobil anjeun sareng anjeun saé angkat.

PELABUR - The Heating Lunchbox mangrupikeun hampang tur gampang pikeun nyimpen.

DESIGN BENTUK - The Heating Lunchbox asalna dina desain anu modél tina bahan kelas anu alus teuing sareng téknologi kiyeu luhur pikeun ngajaga kadaharan anjeun dina kaayaan seger sareng panas deui kalayan gampang dina ngan sababaraha menit.

PROMOSES KAYU MAKAN - Heating Lunchbox gampang nyimpen dahareun sareng blok kana kontaminasi tina faktor éksternal anu tiasa nyababkeun panyawat pangan.

Gampang UNTUK CLEAN - Heating Lunchbox henteu ngabutuhkeun bahan pembersih anu diperyogikeun atanapi usaha pikeun ngabersihan sareng henteu diropéa khusus diperlukeun.

Modél: TE1-0414, TE1-0414B


Jinis Produk

Spésifikasi

Ukuran

Produk Tag

● Ngadamel standar 6 "x9" piring piring gelas atanapi panci aluminium nganggo

● Plug langsung kana port listrik 12-volt Anjeun

● Panggang nepi ka 125 ° dina menit

● 5 'Kawat tugas anu beurat

● bercahya on / off switch

● Udian kacana dibuka kalayan gagang pengendalian

● Suku karét henteu dieunakeun

Panggang anu portabel idéal pikeun masak atanapi ngasah tuangeun anu langkung saé sareng pasang langsung kana palabuhan listrik 12 volt

fhtr

TE1-0414

sd

TE1-0414B

rthr

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Model TE1-0414 / TE1-0141B
    Input Voltaseu DC 12V
    Kakuatan 150W
    Kamampuhan 1,7 L
    Suhu 100±5
    Panjang Panjang 5 Kaki
    Punten 15A
    Ngalih Hurung / Pareum

    TE1-0414

    <453A5C5A534A5CB2FAC6B7CDE2D0CEB3DFB4E7CDBC5C5445342D30343134204

     

    TE1-0414B

    sd