Warta

  • Fire Drill

    Seuneu Bor

    Pagawean bakal ngalaksanakeun pangeboran seuneu di pabrik kalayan petugas pemadam kebakaran ngabantosan aranjeunna. Ieu ditujukeun pikeun ngajarkeun prosés padamelan pikeun padamelan leres dina kaayaan seuneu leres atanapi kaayaan darurat. Drop seuneu mangrupakeun metode prakték kumaha gedong bakal diungsikeun di ...
    Maca deui
  • Attention Before Using Battery Charger or Maintainer

    Perhatosan Sateuacan Nganggo Bébas Batré atanapi Panyekel

    1. INSTRUKSARI KOMPUTUS PENTING 1.1 JAMINAN INSTRUKSEN INSUR - Buku manual ngandung paréntah kaamanan sareng operasi penting. 1.2 Carjer henteu dimaksudkeun pikeun dianggo ku barudak. 1.3 Ulah ngalaan carjer hujan atanapi salju. 1.4 Pamakéan lampiran anu henteu dianjurkeun atanapi dijual ku produsén meureun ...
    Maca deui
  • The 5th Electronic Assembly Skill Competition for Tonny Cup in 2020

    Kompetisi Skill Majelis Éléktronik 5th pikeun Piala Tonny di 2020

    Dina raraga ningkatkeun kamampuan téknis profésional sareng kaahlian operasional, perusahaan nyiptakeun suasana anu hadé tina "Diajar téknologi, prakték kaahlian, janten ahli sareng ngadamel kontribusi", dina waktos anu sareng nyiptakeun budaya perusahaan anu kuat, kaahlian 5th Electronic Electronic Assembly Com ...
    Maca deui
  • Procedures for Lithium Battery Storage and Safety Protection

    Prosedur pikeun Panyimpen Batré Litium sareng Perlindungan Kasalametan

    Tinjauan résiko luyu sareng UN38.3 dina Buku Panduan Tés sareng Kritéria pikeun Rekomendasi ngeunaan Pengangkutan Barang Bahaya. matérial. ngulik. Hindarkeun kontak langsung sareng eusi batré sareng nyegah inhalasi bocor Kimia bakal nyababkeun karusakan. Batré mékanis atanapi listrik d ...
    Maca deui