yj

wilujeung sumping

Tentang Kami

Diadegkeun taun 1995, HANGZHOU TONNY ELECTRIC & TOOLS CO., LTD mangrupikeun salah sahiji produsén ngarah sareng suppliers pakakas listrik otomotif sareng alat di China. Pabrik urang perenahna di Xianlin Industrial Zone, Yuhang District, Hangzhou 311122, Zhejiang kalayan tanah 20,000 méter pasagi sareng 15,000 méter pasagi gedong.