Mobil Panas Éléktronik Windshield DC12V -Defogger / Pengangkut Mobil Pancutan Panas Pengotor

Katerangan Singkat:

Panas Elektronik Mobil tiasa gancang-jelas ngabersihan mobil atanapi halimun ku hawa pamanasan.

Modél: TE1-0182


Jinis Produk

Spésifikasi

Ukuran

Produk Tag

● Candak hawa anu dipanaskeun gancang.

● Panas PTC kanggo ngiringan sareng dipiceun és atanapi salju dina jandéla mobil

● motor Brushless kanggo operasi sepi

● Dipasang dina dasbor ku stiker

rg


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Model TE1-0182
    Voltaseu DC 12V
    Kakuatan 150W
    Punten 15A
    Suhu Maksud 80
    Bahan Plastik
    Fungsi  Defroster

    dsv