12v 480CC Mobil Panas Cai Cai Mini Pekerjaan Kopi

Katerangan Singkat:

Mobil Kettle Portable, Air Panas Pemanas Kanggo Teh, Perjalanan Kopi 480cc (12V-100W) Anggo kanggo Mobil, Caravan, RV, kémping motor-Home

Modél: TE1-0449


Jinis Produk

Spésifikasi

Ukuran

Produk Tag

● DC 12V

● Kapasihan Dipasang: 90 ± 6W

● Kamampuhan Maksimum: 480cc

● Sacara otomatis dipareuman nalika cai dipanaskeun 85

● Perlindungan garing-pamanasan sareng panangalian anu ayeuna

● Kaca dua kandung kemih dua kali

● Panas waktos: 40 menit (480ml cai tabuh 25 taun, nalika dipanaskeun 80)

Dianggo        

Sampurna pikeun KARAK, KULUS, BUDAK, RVS kanggo ngagodog wateriest anjeun ngopi seger sareng enak sareng enak.

rth (1)
rth (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Model TE1-0449
    Voltaseu DC 12V-14V
    Kakuatan 90 ± 6W
    Kamampuhan 480 CC
    Élmu Pamanasan 40 menit (480ml cai tabuh 25 taun, nalika dipanaskeun 80)
    Amps 10 AMPS
    Bahan PP / pe
    Pamasangan Instalasi Gampang
    Attachments 2 gelas sareng dulang anu dipasang
    Punten Sekering panyalindungan panas

    rthrth