Ngalamun

Diadegkeun dina 1995, HANGZHOU TONNY ELECTRIC & TOOLS CO., LTD.mangrupikeun salah sahiji produsén ngarah sareng suppliers pakakas listrik otomotif sareng alat di China. Pabrik urang perenahna di Xianlin Industrial Zone, Yuhang District, Hangzhou 311122, Zhejiang kalayan tanah 20,000 méter pasagi sareng 15,000 méter pasagi gedong.

Perusahaan kami spesialis dina desain, pembuatan sareng nyebarkeun alat-alat listrik otomotif sareng alat, sapertos pengecas batré mobil, inverters, starters, lampu kerja, lampu lantera, fans mobil, fans DC portabel, pompa hawa, pompa vakum otomatis, sareng sajabana Kami ngalakukeun jasa OEM sareng ODM ogé. Kapasitas produksi anu ageung tina 14 garis pamasangan standar, puluhan mesin suntikan maju, sareng langkung ti karyawan 450 mangrupikeun pamuatan produksi.As dasar per kontrol kualitas anu ketat, kami gaduh laboratorium tés profésional anu dilengkepan ku alat pangujian sareng alat pamariksaan maju. Tim QC&QA profésional tiasa ngajamin ngalaksanakeun sistem kontrol kualitas ISO9001: 2015. Samentara éta, tim R&D leuwih ti 20 insinyur ngalaman ngembangkeun produk kreatif anyar sareng nyayogikeun rojongan téknis saatos jualan.

Ti saprak 1995

Jumlah wewengkon pabrik

+

Jumlah karyawan

Proses Produksi

rht

Jurusan&P

Kuantitas Insinyur: 20 jalma

Software Design: Solidworks, Pro / E, Rino, jsb.

Nyayogikeun OEM & ODM ka para nasabah sakumaha masing-masing conto, gambar, atanapi konsep; Pasihan usulan anu dipikabutuh pikeun konsumén supados ngajaga kualitas sareng nyumponan sarat pasar.

xv

Tim Desain Éléktronik

图片2

Tim Desain Struktur

Gudang Alat

ht (1)
ht (2)

Tutuwuhan suntikan plastik

Kapasitas suntikan palastik: 100g ka 2500g;

Kuantitas Mesin: 20+

rht
htr (1)
htr (2)

Garis produksi

Kapasitas produksi anu ageung tina 14 jalur pamasangan standar sareng langkung ti 450 karyawan mangrupikeun kakuatan produksi dasar kami, Tim QC&QA profésional tiasa ngajantenkeun sistem kontrol kualitas ISO9001: 2015.

sdd

Kamampungan Gudang

Urang gaduh aréa gudang 50.000 kaki persagi, nyumponan paménta para nasabah pikeun nyimpen
jeung pangiriman.

Sistem: Sistem ERP parantos dilarapkeun salami sakumna.

hr (1)
hr (2)

Ngajual wadahna

Kami ngagaduhan tim logistik anu ngalaman. Kaseueuran aranjeunna gaduh langkung ti 15 taun pangalaman dina
proyék logistik.

Urang tiasa ngeusian kontén 3x40HQ dina waktos anu sami.

ht (1)
ht (2)

Gerbang Ngemutan Gerbang

Kami parantos ngembangkeun produk inovatif, sareng ngalayanan para nasabah di sakumna pasar dunya. Pelanggan anu dihargai utama kami ngan ukur langkung popularitas di dunya, sapertos Wal-Mart, Autozone, Company Scotts, Advance Auto Parts sareng Lidl jsb.

Company Koperasi

htr (4)
htr (4)
htr (2)
Print
htr (3)
htr (1)
htr (1)
htr (2)
htr (5)
htr (7)
htr (3)