Kipas angin Mobil Panas Portable 12V - Mobil Mobil Defogger Defroster 12V Truck Mobil Panas Pemanasan dina Rokok Cahaya

Katerangan Singkat:

Panas Elektronik Mobil tiasa gancang-jelaskeun halimun mobil atanapi ibun ku pamanasan hawa. Sareng éta ogé tiasa dianggo salaku kipas pikeun nyéépkeun mobil nalika usum panas. nikmati tiis dina usum panas panas sareng terasrasakeun haneut dina usum tiris tiis.

Modél: TE1-0184A


Jinis Produk

Spésifikasi

Ukuran

Produk Tag

● Dipasang dina dasbor ku stiker

● Panas PTC kanggo ngiringan sareng dipiceun és atanapi salju dina jandéla mobil

● motor Brushless kanggo operasi sepi

● dicabut basa 360 ° swivel pikeun ningkatna dash.

● Ngayun-kaluarkeun gagang pikeun defrosting gancang

● Plug langsung kana stop kontak rokok pikeun aksés gampang.

● Ngarobih ti panas ka setting kipas sareng switch anu gampang

● TE1-0184A: Émbaran tahan karat dilapis pikeun TE1-0184A

● Dua LED anu terang

● TE1-0184B: Opat LED terang 

e1

TE1-0184A

e2

TE1-0184B

e3

TE1-0184C

trh (2)
trh (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Model TE1-0184A, B, C
    Voltaseu DC 12V
    Kakuatan 150W
    Punten 15A
    Suhu Maksud 80
    Bahan Plastik
    Fungsi  Defrosting / Kipas

    TE1-0184A

    vd

     

    TE1-0184B

    egr

     

    TE1-0184C

    vds