Palayanan saé

1. kami parantos mekarkeun pengecas batré ti saprak 2008 sareng gaduh pangalaman desain / produksi anu cukup dina widang ieu.

2.With 15 tim teknisi pikeun ngarancang gambar struktural sareng tata perenah PCBA, éta ngabantuan para nasabah anu dihormati pikeun ngajalajah pasar lokal sacara terus.

wev

3. Tim QC / QA Profesional mariksa / monitor monitor sareng ngajaga produk dina kualitas anu saé.

4. Laksanakeun uji fungsina 100% sareng uji coba sateuacan pakét

thtr

5. CE, Roh, ETL, SGS, sertipikat TUV pikeun ngerjakeun pasar anu béda.

l

C. (LVD)

e

Cék (EMC)

r

ROSH