Batré Saver 12/24 Volt Plug-In Digital Batré Tester w / USB

Katerangan Singkat:

Gawéna dina 12v sareng 24v Systems

Rokok Cahaya / Aux. Kakuatan Port Plug-in

Maca Kondisi sareng Batré

Tés Sistem Ngecas / Alternator

Monitor Tegangan

Modél: TE6-0609


Jinis Produk

Spésifikasi

Ukuran

Produk Tag

● Colokkeun kana sumber listrik 12V / 24V standar

● Dua toko USB pikeun ngecas 2.4A + 1.0A

● Tegangan ditampilkeun ku dibaca digital pikeun nunjukkeun tingkat batré

● Ngageterkeun alarem LED sareng peringatan anu tiasa ditampi nunjukkeun tegangan batré anu handap

● sekering 3A Ganti 3A

● Sudut colokan utama anu tiasa disaluyukeun

● Cocog pikeun kendaraan anu dua kali janten kantor sélulér

sdv

rth


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Model TE6-0609
    Voltaseu 12V / 24V
    Jenis Tés Batré Otomatis & Analyzer
    Fungsi Nguji atanapi Nganalisis Batré Mobil
    Jenis Bahan Pl Plastik
    Batré test Batré starter lead-acid
    Lamaran Uji Resor Batre internal
    Dianggo Pikeun sistem taneuh négatip all12-volt

    TE6-0609尺寸标示