Dispenser Sabun Tangan Leungit, Sabun Sensor Tanpa Sénsor Sensor

Katerangan Singkat:

Dispenser Sabun Otomatis

Panyungsi sensor sampurna Infrared tepat sareng operasi henteu nyambung

Tombol kontrol touch sareng modeu busa anu tiasa diatur

Kontrol ilmiah kaluaran cair kalayan kapasitas ageung 350ML, TANPA diipping atanapi Smearing

Dipasang ku 3 accu AA X

5.IPX4 anti cai

Ngarasakeun sabun bebas leungeun di kantor, dapur, kamar mandi, kamar mandi atanapi konter

Modél: TE1-0601


Jinis Produk

Spésifikasi

Ukuran

Produk Tag

wer

45° Peringkat nozzle

Urang Sundaeduce kabutuhan pikeun ngabersihan jeung nyieun gampang pikeun meunang leungeun sanitizer

t

Tombol Kontrol Toel Kalayan Modeu Foam sareng Tinggi Foam

Botol sanitizer leungeun tiasa dianggo sakitar 300 kali

y


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Model TE1-0601
    Padumukan Bahan ABS
    Kakuatan 3 X Batré AA
    Perlindungan Ingress IPX4 anti cai
    Kamampuhan Listrik Max 380ML
    Warna Ngaropéa
    Beurat 320g
    Ukuranna 105 × 96 x 227mm

    rty