Ac110v / 230v Ptc Dua Setélan 1200w / 700w Kabin Panas Ruang Kabin

Katerangan Singkat:

Pemanas PTC -1200W haneutkeun kendaraan anjeun dina waktu anu singget

-Dua setting panas: 1200W / 700W

Motor -Brushless kanggo operasi sepi

-Switches ti panas ka setting kipas kalayan saklar gampang

Modél: TE1-0187


Jinis Produk

Spésifikasi

Ukuran

Produk Tag

CEPAT PERHATOSAN: Panas Pemanas gaduh dua setélan panas: nyaéta 700 watt LOW setting & setting 1200 watt HIGH pikeun sacara efektif ngiderkeun hawa sareng panas.

GAMPANG Gampang: Bisa nangtung dina posisi naon waé, atanapi pasang di kabin mobil nganggo kurung logam anu disayogikeun


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Model TE1-0187
    Voltaseu AC 110V atanapi 230V
    Kakuatan 1200W / 700W
    Suhu Maksud 80
    Bahan Plastik
    Fungsi  Manaskeun

    sv