12 Volt Batré / Tés Alternatif & Analyzer

Katerangan Singkat:

Gampang ngepaskeun kana rokok korék kendaraan atanapi kakuatan ngawadahan pikeun nguji batre sareng sistem ngecas tegangan

Dirancang pikeun sistem taneuh négatip 12 volt

LED-warna warna LED gancang nangtukeun status muatan batré

standar cig korek pikeun catu daya

pikeun tés alternator

Modél: TE6-0606


Jinis Produk

Spésifikasi

Ukuran

Solusi

Produk Tag

● DC 12V

● Kanggo uji batré

● Kanggo tés alternatip

Unit ieu saukur dipasangkeun kana korek korek rokok mobil anjeun sareng bakal nyayogikeun anjeun ka status alternator sareng batré. Di sisi kénca nyaéta status alternator anu nunjukkeun. Di sisi katuhu nyaéta status batré anu nunjukkeun.

sd

Léngkah ngolah

910d7501

Pasar Ékspor Utama

Amérika Kalér Éropa Wétan Éropa Wétan Asia

Australasia Mid Wétan / Afrika

hrt


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Model Te6-0606
    Voltaseu 12v
    Jenis 12v Batré / Tés Alternatif
    Fungsi 12v Batré / Tés Alternatif
    Jenis Bahan Logam & Plastik
    Batré Tés Batré Starter Asam-Béntang
    Lamaran 12v Batré / Tés Alternatif
    Dianggo 12v Batré / Tés Alternatif

    TE6-0606尺寸标示

    3 Indikator LED pikeun batré sareng alternator anjeun

    Indikator kaséhatan batré - dieusi, recharge atanapi paéh

    Voltase alternator - rendah, normal atanapi tinggi

    Kompak sareng gampang di toko